Bert's Indoor Spuit Service is gespecaliseerd in het spuiten van plafonds en wanden in nieuwbouw, renovatie en onderhoud zowel voor kleine als grote projecten. De spuitpleisters hebben in de loop der jaren een goede ontwikkeling doorgemaakt zowel in de hardheid als schrobvastheid en kleur.Bert bezig met het spuiten van een kamer

De keuze in structuur is heel divers: van heel fijn tot zeer grof. We passen de structuur aan naar de wensen van de klant.

Wij werken uitsluitend met een hoogwaardig kwaliteits product van het merk BranderĀ®.
Wij bieden u de volgende producten :


Brander Crystal wit
Brander-CrystalBrander Crystal is een veel gebruikte spuitpleister vooral voor plafonds, maar ook voor wanden. Prijstechnisch gezien is Crystal in vergelijking met andere materialen het voordeligst. Crystal is een harde kalkhoudende spuitpleister en is uitstekend vullend en dekkend en redelijk schrob- en watervast. Alleen in wit verkrijgbaar.Brander Briljant

Brander-BriljantBrander Briljant is een kalkvrije spuitpleister die veel gebruikt wordt op wanden om zijn stootvastheid. Briljant is in veel kleuren te verkrijgen (ook van Histor en Flexa) en kan heel fijn worden gespoten. De hardheid van Briljant is zeer goed en is goed schrob- en watervast.

 
Brander Diamant
Brander-DiamantBrander Diamant is de hardste en kostbaarste spuitpleister, die veel gebruikt wordt op wanden en is in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. Diamant heeft een zeer fijne structuur en is zeer schrob- en watervast.

Etienlogo xsT